Kan bedrifter betale med Klarna?

Hvis du vil legge inn en bestilling for et firma og ønsker å betale med faktura, så kan du velge Klarna ved betaling.

Hvordan fungerer det?

1. Velg Klarna som betalingsmetode i check-out.
  2. I stedet for personnummer, så taster du inn firmaets organisasjonsnummer.
  3. Klarna lager en faktura på ordren og sender den til mailadressen som blir registrert på bestillingen når ordren sendes fra oss.

Jeg opplever feil, hvorfor det?

Enkelte ganger kan det oppstå en feil når man forsøker å betale med Klarna. Det kan komme av at organisasjonsnummeret ikke er den samme som leveringsadressen. Org.nr skal nemlig være registrert på den samme adressen som leveringsadressen på ordren. Hvis dette ikke er en adresse som stemmer så vil ikke Klarna godkjenne ordren.