Hvordan returnerer jeg varer?

Produktet skal returneres i den stand du mottok det. Dvs. bruke varer tas ikke i retur.

Du skal pakke inn produktet slik at det ikke vil ta skade under frakt tilbake til oss. Emballasje og merkelapper skal være intakt. Skoesker skal ikke brukes som sendingsesker, men pakkes inn, slik at de ikke er tapet eller skrevet på.

Vi forstår at man skal kunne prøve produktet før man returnerer det, og i enkelte tilfeller må man da åpne plastpose eller lignende. Skaden på emballasjen skal være så minimal som mulig i disse tilfellene og vi vurderer om det vil påvirke salgbarheten i de tilfeller det har oppstått skader på emballasje.

Det ligger en returlapp med i pakken som du skal bruke til å sende inn returen til oss. Hvis du bruker denne koster det 89 kroner, og vi trekker det automatisk fra når vi refunderer til kortet ditt eller via Klarna faktura.

Legg ved ordrenummeret i tillegg til informasjon om du vil ha pengene refundert tilbake til deg eller som et gavekort.

OBS: Vi kan ikke motta forsendelser sendt med oppkrav. Disse vil ikke bli hentet ut.

Evt. Returadresse:

Unisport AS
Postboks 19
4855 Froland
Norge

Ønsker du å bytte til annet produkt eller størrelse? Les hvordan her.