Kan jeg returnere sko eller drakt med trykk/broderi?

Du kan dessverre ikke returnere produkter som har blitt personalisert. Vi informerer om dette på i handlekurven på siden når man legger inn bestillingen, i handelsbetingelsene som man godkjenner og på vedlagt ark man finner i pakken.

Når en drakt blir trykket eller en sko blir brodert, så har varen blitt endret og kan ikke lenger bli solgt som en ny vare til andre kunder.

Men trykket er av en spiller?

Selv om det er trykket en spiller på drakten, så kan vi ikke ta drakten i retur. Vi har ikke kapasitet til å behandle slike returer og lagerplassen ville fort blitt brukt opp hvis diverse spillere i diverse størrelser skulle hatt hver sin plass på lageret. Gang dette med hjemmedrakt, bortedrakt og tredjedrakt.

Det er heller ingen garanti for at andre kommer til å ville kjøpe akkurat denne drakten i denne størrelsen i fremtiden. Spilleren kan også bytte klubb eller bli skadet.