Hvilke betalingsmetoder har dere?

Vi kan motta betaling via betalingskort og Klarna.

Klarna

Klarna faktura gir deg mulighet til å betale ordren med faktura, uten at det koster ekstra. Du mottar fakturaen på mail og denne skal betales innen 14 dager.

Klarna konto gir deg mulighet til å delbetale kjøpet ditt, så du selv velger hvor mye du skal betale hver måned.

Les mer om klarna her.

Kort

Vi kan motta betaling med disse kortene:

• Visa
  • MasterCard
  • Diners Club
  • Maestro
  • Visa gavekort

MobilePay

Med MobilePay kan du enkelt betale med telefonen din via MobilePay appen. Du følger bare instruksjonene på nettsiden og i appen for betaling.

OBS: Hvis du handler via mobil, så skal du gå tilbake til nettleseren du handlet fra etter betalingen er gjennomført, slik at du får en kvittering på at ordren har blitt lagt inn på skjermen din.