Hvordan logger jeg inn på siden?

Du logger inn ved å klikke på "kundeservice" i toppmenyen på Unisportstore.no og deretter på "Logg inn", som ligger på venstre side her. (Se bilde nederst)

Hvis du ikke tidligere har vært logget inn, så skal du bare klikke at du har glemt passordet ditt, slik at du får en mail fra oss hvor du kan lage et passord.

Hva kan jeg se når jeg har logget inn?

Du kan se ordrene dine og statusen på disse. Du finner også sporingsnummer til pakken hvis ordren din er sendt fra oss.

Hvis du har spørsmål til ordren din eller ønsker å endre på den, så er du velkommen til å kontakte oss.

Tlf. 21 08 18 06
Mail: support@unisportstore.no