Hvor blir pakken levert?

Når du legger inn en bestilling på Unisportstore.no, så kan du velge å enten få pakken din levert som en Bring Servicepakke eller en Bring Bedriftspakke.

Servicepakke: Pakken blir levert til ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. Du vil få en sms og/eller en e-post med en hentekode når pakken din er ankommet hentestedet og er klar til henting.

Bedriftspakke: Pakken blir levert til din arbeidsplass(adressen du har skrevet inn) en gang mellom klokken 08 - 16, mandag til fredag. Vær oppmerksom på at det til flere steder kan bli lagt til en ekstra dag levering ved dette alternativet, da transporteringen og utleveringen av pakken foregår på en annen måte enn ved en normal Servicepakke.