Kommer pakken i postkassen eller til hentested?

Når du gjør en bestilling på Unisportstore.no, kan du velge å enten få pakken din levert som en Bring Servicepakke eller en Bring Bedriftspakke.

Servicepakke: Pakken blir levert til ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. Du vil få en sms og/eller en e-post med en hentekode når pakken din er ankommet hentestedet og er klar til henting.

Bedriftspakke: Pakken blir levert til din arbeidsplass(adressen du har skrevet inn) en gang mellom klokken 08 - 16, mandag til fredag.