Hvordan kan jeg annullere ordren min?

Hvis du har lagt inn en bestilling, men ikke lenger ønsker produktene, så kan vi annullere ordren for deg. Du skal bare kontakte oss om dette så raskt som mulig, slik at vi ikke behandler og sender ordren din fra oss. Annullering kan kun gjennomføres hvis ordren ikke er sendt eller er behandlet med trykk.

Hvis ordren din har blitt lagt til trykk, så har du mottatt en mail om dette og produktene er da på vei til å bli trykket. Når vi begynner å trykke, så kan vi ikke slette ordren din. Vi kan undersøke om produktene ikke har blitt behandlet ennå og deretter slette ordren hvis det ikke er tilfellet, men det er altså en mulighet for at behandlingen er i gang.

Se kontaktinformasjon og åpningstider her.