Er det trygt å handle på Unisportstore.no?

Ja, det er helt trygt å handle på Unisportstore.no. Vi er sertifisert av Trygg E-handel, som har en rekke krav til nettsider som ønsker å få en slik sertifisering. Dette er alle krav som vi lever opp til for å gi deg som bruker en trygg handel.

Når man handler på Unisportstore.no, er man som kunde beskyttet av norsk forbrukerkjøpslov.

Se Unisportstore.no sin Trygg E-handel sertifisering her.

Se hva og hvem Trygg E-handel er her.

I tillegg til dette har vi vunnet en rekke e-handelspriser, noe som man ikke vil gjøre hvis siden ikke er trygg og til å stole på.

Vi har vunnet disse E-handelsprisene:

Brukerprisen i 2012, 2013 og 2017, Social Commerce i 2012, B2C i 2013, E-Trade Price Gold i 2013. Bronse i European E-Commerce Award 2013. Cross-border i 2014.

- I tillegg var vi finalist til Årets Nettbutikk i Norge 2016.