Kan jeg endre størrelse på produkt på ordren min?

Hvis ordren din ikke er sendt, så kan vi bytte til en annen størrelse, hvis vi har denne størrelsen på lager. Du kan se på produktet på nettsiden om vi har størrelsen du er ute etter.

Kontakt oss så raskt som mulig hvis du vil endre på ordren din, så vi ikke sender ordren din i mellomtiden. Er telefonen lukket, så send en mail til oss med en gang, så vi kan se denne så fort vi er på plass igjen. Du finner kontaktinformasjon og åpningstider her.

Hvis du har mottatt en mail om at ordren din er sendt fra oss, så kan vi ikke endre på bestillingen din. Hvis det ikke er trykk eller broderi på produktene, så kan disse returneres til oss igjen og du kan legge inn en ny bestilling på produktene du heller ville ha. Les her for nærmere forklaring på bytte og retur.