Kan jeg legge til flere produkter på ordren min?

Jeg har betalt med kort:

Hvis du har valgt kortbetaling som betalingsmetode, så kan du ikke legge til flere produkter på bestillingen din. Dette er fordi vi ikke har mulighet til å trekke mer fra kortet ditt enn det du godkjente for ved bestilling.

Jeg har betalt med Klarna faktura:

Hvis du har valgt Klarna som betalingsmetode, så kan vi legge til flere produkter på bestillingen din. Dette fordi fakturaen din kan endres.

Hvis ordren din er lagt til trykkavdelingen, eller sendt fra oss, så kan vi ikke legge til flere produkter. Du får mail når ordren legges til trykk og når ordren sendes.