Trykket på drakten min er krøllete, hvordan retter jeg det?

Når vi trykker fotballdrakten, så hender det at trykket kan bli en smule krøllete og bære preg av transport, da drakten transporteres sammen med mange tusen andre pakker på vei til deg. Pakken kan da bli kastet rundt og ligge klemt.

Vi prøver å forebygge dette ved å la fotballdraktene og kjøle seg helt ned etter trykket er påført. Vi bretter de også sammen på den mest fordelaktige måten. Allikevel kan man av og til oppleve at trykket kan være krøllete ved mottakelse, men det er det lett å rette på.

Slik retter du trykket:

•  Stryk fotballdrakten på vrangen med et strykejern og legg et bakepapir mellom strykejernet og fotballdrakten. Husk at trykkets side skal opp. Strykejernet bør stå på markeringen med to prikker, da dette er den optimale varmen.
  • La fotballdrakten kjøle seg ned. Heng den gjerne på en kleshenger eller liggende flatt, da har ikke trykket mulighet for å trekke seg sammen og/eller krølle på nytt.

Dette kan også brukes hvis fotballdrakten blir litt krøllete etter vanlig vask. Husk alltid å stryke på vrangen og vær 100% sikker på at strykejernet ikke er for varmt. Så unngår du at fotballdrakten smelter.

Hvordan skal fotballdrakten vaskes? Les her.