Hvilke fotballsko skal jeg velge? (4 Guider til valg av fotballsko)

1. Den perfekte sko-velgeren!

Her kan du finne den perfekte fotballskoen for deg. Du velger dine ønsker i en fotballsko og etter en vurdering av ønskene dine, så presenterer vi tre par til deg, som vi mener er de skoene som kommer nærmest på de ønskene du har.

Prøv skovelgeren her:
Den perfekte skovelgeren.

2. Fotballsko A-B-C - En enkel guide.

Her kan du finne ut av hvilke fotballsko du skal se etter hvis du ikke tidligere har handlet fotballsko, eller er usikker på hvilke slags knotter du skal velge til de forskjellige underlagene osv. En enkel guide som gir svar på de enkle spørsmålene rundt fotballsko. Perfekt for foreldre som ikke selv er inne i fotballverdenen, men som skal handle fotballsko til barna.

Se guiden her:
Se guiden til de grunnleggende spørsmålene rundt fotballsko her.

3. Hvilke fotballsko passer best til forventningene mine?

Her kan du se hva de forskjellige fotballskoene inneholder av funksjoner og tekniske detaljer, i tillegg til hvordan passformen er i skoen og hvilke profesjonelle spillere som spiller med fotballskoene.

Dette er en god og nyttig guide hvis du vil vite litt ekstra om de forskjellige skoene eller vil sammenligne de skoene som frister, for å komme til den som er best for deg.

Last ned og se de forskjellige fotballskoene her:
Guide til fotballsko.pdf

4. Hvilke fotballsko skal jeg velge ut i fra hvor jeg spiller på banen?

Det er mange som lurer på hvilken fotballsko som passer best til en, ut i fra hvilken posisjon man har på banen. Dette er en litt eldre tankegang, da merkene tidligere hadde et fokus på posisjoner. Dette har man gått mer og mer bort i fra, og heller fokuserer på hvilken sko som sitter best på hver enkelt spiller sin fot og hvilke funksjoner som er i de forskjellige skoene - da dette er det viktigste for at man skal ha det beste utgangspunktet.

Alle sko kan derfor i prinsippet brukes over hele banen og på alle posisjoner. Men vi har laget en guide likevel, for de som ønsker å ta en titt på hvor de forskjellige skoene kan plasseres på banen og hvilke spillere som bruker disse skoene i disse posisjonene.

Se guiden her:
Se guiden til hvilke fotballsko som kan brukes i de forskjellige posisjonene her.