Kan dere trykke på sko eller drakt som jeg allerede har fått levert?

Hvis du har kjøpt en drakt eller et par fotballsko uten trykk og kunne tenke deg å få disse produktene trykket, så kan vi ikke trykke på akkurat dette produktet, men det er en løsning. Hvis produktet ikke er brukt, så kan du sende produktet tilbake til oss og angre på kjøpet ditt. Du returnerer altså varen. Deretter bestiller du varen på nytt og da med trykk. Dette kan du gjøre med en gang.

Vi kan ikke trykke på sko eller drakter som er kjøpt fra andre steder enn Unisport, da det kun er ovenstående beskrivelse som kan løse dette.

Her kan du lese hvordan du returnerer og bytter en vare.