Hvordan registrerer jeg gavekortet/rabattkoden jeg har?

Hvis du har et gavekort eller en rabattkode som kommer fra Unisportstore.no, så skal dette legges inn i det siste steget av betalingen, steg nr 4 hvor du ser en oversikt over adresse osv, før du går videre til selve betalingen av ordren.

Her finner du et felt som heter "Jeg har et gavekort/rabattkode". Her klikker du på "Tast inn gavekort". Det ser slik ut:

Når du har klikket her, så åpner det seg et felt hvor du skal taste inn den gavekortkoden eller rabattkode som gavekortet ditt har. Deretter klikker du på "Løs inn gavekort" for at selve gavekortet skal bli registrert på siden. Det ser slik ut: