Hva er Klarna delbetaling?

Hvis du velger Klarna delbetaling, så har du mulighet til å betale for kjøpet i ditt eget tempo. Du velger selv hvor raskt du vil betale ned beløpet for varene du handler. Hvis du har gjort flere kjøp med Klarna delbetaling i en eller flere samarbeidende butikker, så vil disse bli slått sammen og du får kun en faktura for alle kjøp samlet.

Du kan lese mer om Klarna delbetaling når du kommer til betaling av bestillingen, ved å klikke på delbetaling og "Les mer".